Scarlett Johansson is szerepelni fog Wes Anderson új filmjében

Scarlett Johansson illusztris társaságba került, mivel az elmúlt időszakban több A-listás szupersztárt jelentettek be a jelenleg még cím nélküli Wes Anderson mozi kapcsán.


A Jojo nyusziés aHázassági Történet című filmekért Oscar-díjra jelölt Scarlett Johansson is helyet foglal Wes Anderson következő filmjének stábjában – írja a Variety. A filmet már most rendkívül komoly várakozások övezik, mivel pazar szereplőgárda áll össze az amerikai rendezőzseni következő alkotásában.

A már bejelentett színészek között megtaláljuk Anderson „állandó" művészeit, Adrien Brody-t, Jason Schwartzmant, Tilda Swintont és Bill Murray-t is, de nemrégMargot Robbie és a legendás Tom Hanksérkezését is világgá kürtölték. Egy biztos, Johansson érkezésével tovább erősödik ez az eleve is elképesztően veretes névsor. A színésznő és a rendező már dolgoztak együtt a múltban, mivel az Anderson által rendezett Kutyák szigete című filmben Johansson az egyik mellékszereplő hangját adta. Ez lesz azonban az első élőszereplős film, amelyen közösen fognak munkálkodni.

Johannson az elmúlt hetekben azért volt leginkább a reflektorfényben, mert nemrég beperelte a Disney-t amiatt, hogy egyidőben tartották az általa fémjelzett Fekete Özvegy című film mozis és a streaming premierjét is. A színésznőt azért zavarta a bemutató kivitelezése, mert a mozis bevételből jelentős bónuszok járnak neki, a szerződésében pedig szerinte rögzítve volt, hogy az első hónapokban csak a filmszínházakban fut majd az alkotás. A cég szerint azonban csupán a mozis bemutató ténye volt rögzítve a szerződésben.

Wes Andersonnak a cím nélküli mozi kivitelezése előtt egy másik, Cannesban debütált filmjével kell foglalkoznia. A French Dispatchet a francia filmfesztiválon mutatták be és ősszel kerül nemzetközi forgalmazásba.

A figyelmetekbe ajánljuk