Victoria's Secret Fashion Show modelle

Lily Aldridge, Josephine Skriver and Elsa Hosk a 2017-es Victoria's Secret Fashion Show-n

A Victoria's Secret az összes szupermodelljét lecseréli

A kulturális sokszínűség és a pozitív, inspiráló üzenetek közvetítése érdekében.

Az új angyalok kiválasztása során sokkal nagyobb hangsúlyt kap majd a modellek társadalmi tevékenysége.

A Victoria's Secret Angyalai évtizedek óta a divatvilág meghatározó alakjai. A modellek tucatjával jelentek meg a különböző címlapfotókon és kifutókon. Ennek köszönhetően igazi szexszimbólumokká váltak és nemzetközi ismertségre tettek szert. Azonban ennek az időszaknak vége – írta meg a Haszon Magazin.

A Victoria's Secret ugyanis arra jutott, hogy a tökéletes kinézetű modellek napjainkban már egy idejemúlt testképet közvetítenek, ezért az új kollekciókat inspiráló női aktivisták és üzletasszonyok reklámozzák majd.

A Victoria's Secret többek között olyan szupermodelleket termelt ki magából, mint Gisele Bündchen, Tyra Banks vagy Heidi Klum, mégis Martin Waters, a cég vezérigazgatója a New York Times-nak adott interjújában arról beszélt, hogy a márka jelenlegi angyali kulturálisan nem relevánsak.

A céget az utóbbi időben sok kritika érte, hogy modelljei elavultak. Ennek okán a cég teljesen átalakítja a márka imidzsét:

az új angyalok között megtalálható lesz Priyanka Chopra Jonas indiai színésznő, illetve a profi futballista és genderjogi aktivista, Megan Rapinoe is.

A Haszon Magazin felidézi, hogy a Victoria's Secret éves divatbemutatójának atyja, Edward Razek sincs már a vállalatnál, miután ellentmondásos megjegyzéseket tett a transznemű és a plus-size modellek promotálásával kapcsolatban. A divatszakma egyik meghatározó szereplője 2019 augusztusában el is hagyta végül a céget.

A régi időkben a Victoria márkát egyetlen dolog határozta meg, amit úgy hívunk , hogy szexi. Tisztában vagyok vele, hogy a mostani arculatváltás már réges-régen esedékes volt, de egyszerűen nem volt meg a kellő hatalmunk a cég felett, hogy megtehessük a kellő lépéseket

– indokolta a mostani döntést Martin Waters, a cég vezérigazgatója.


A figyelmetekbe ajánljuk