Elképesztően jól néz ki a Vespa és a Dior közös robogója
fotó: Vespa

Elképesztően jól néz ki a Vespa és a Dior közös robogója

Napjaink dugókkal tarkított városi közlekedésében egyre nagyobb szerepe van a kétkerekű járművekben, például a robogóknak is. A Vespa és a Dior most megjelent kismotorjával stílusosan róhatjuk az utakat.

A klasszikusok találkozásából a legtöbb esetben rendkívül izgalmas dolgok szoktak kisülni,ez pedig pláne igaz a Dior és a Vespa közösen tervezett robogójára. A nemrég bemutatott darab mindkét vállalat ars poeticáját magában hordozza, miszerint az élet élvezetére kell fókuszálni.

A 946-os modell nevének eredete a cégekhez illően meglehetősen stílusosra sikeredett, mivel a Vespát és a Diort is 1946-ban alapították, ezzel is tisztelegnek saját múltjuk előtt.

fotó: Vespa

A modell külsejéről is érdemes pár gondolatot megemlíteni: a robogó krémszínű fényezéssel büszkélkedik és a szerencsés tulajdonosok a sötétkék bőr nyergen helyezhetik magukat kényelembe. Emellett ne feledkezzünk meg a 496-oson található Dior márkajelzésekől sem, hiszen, ha valaki egy ilyen robogóval végighajt a városon mindenki egyből észreveszi majd, hogy nem egy szokványos Vespa suhan el mellette.


A figyelmetekbe ajánljuk