sötét és ködös erdő

Öt hónap után találtak rá a vadonban élő nőre, aki füvön és mohán élt

Minden jel szerint a nő kiszállt a kocsijából, és szabad akaratából vonult az erdő mélyébe.

Még 2020 novemberében jelentették be annak a nőnek az elhagyatott autóját, akire most, öt hónappal később rátaláltak. Az autót az Utah államban található Dry kanyon túraútvonala mellett hagyták magára, de a kocsi tulajdonosának nyoma veszett. A hatóságok keresőakciót indítottak az erdő területén, mert azt feltételezték, hogy bajba juthatott. A keresés különböző módszerekkel hetekig tartott, de senkit és semmit nem sikerült találniuk.

Ugyan az autó tulajdonosát sikerült azonosítaniuk, de családtagokat és rokonokat nem találtak. A nő munkatársai viszont azt mondták, hogy kollégájuknak valószínűleg mentális problémái lehetnek. A keresés még később hónapokig tartott, de ugyancsak eredménytelenül.

Pár napja, május 3-án az Utah megyei sheriff emberei segítséget kértek egy nonprofit szervezettől, akik különböző légi keresésekre specializálódtak. A keresők drónja lezuhant, és mint kiderült, ez volt a szerencséjük: a drón keresése közben rábukkantak egy tisztáson lévő elhagyatottnak tűnő sátorra.

Azonban belülről lehúzták a sátor cipzárját és a novemberben eltűnt nő kukucskált ki belőle.

A hatóságok által meg nem nevezett személy annyira le volt fogyva és gyengülve, hogy kórházba kellett szállítani. Ami a legmegdöbbentőbb, hogy a jelentés szerint minden jel arra utal, hogy a nő nem eltévedt, hanem saját akaratából vonult ki a civilizációból. A dermesztő téli időjárást pedig azért élhette túl, mert volt nála hálózsák, tudott tüzet gyújtani és a közelben lévő folyóból folyadékhoz is jutott.

A nő elmondása szerint az öt hónap alatt füvet és mohát fogyasztott.


A figyelmetekbe ajánljuk