dubaj
Shutterstock

Nem átverés: ingyen luxusszállodában lakhatunk, ha Dubajba repülünk

Most éri meg az Emirátusokba utazni.

Az Emirates légitársaság ingyenes szállodai elhelyezést biztosít azok számára, akik valamelyik járattal Dubajba repülnek, vagy a városban szállnak át, és pár napot még a helyszínen töltenének.

Emellett az Emirates az ajándék szálláshelyekhez közel lévő látnivalókat is összegyűjtött, amik könnyen beilleszthetők az egy-két napos városnézésekbe is. A jó hír, hogy a nyáron Budapestről Dubajba minden nap közlekedik menetrend szerinti járat.

Ez is érdekelhet: De miért kell bekapcsolni a repülési üzemmódot a levegőben?

Shutterstock

Az ingyenes szállások egyike az ötcsillagos 25hours Hotel Dubai One Central, ahol egyszerre találkozhatunk a hagyományos beduin és a modern nyugati kultúra jegyeivel. A luxusberendezés mellett földig érő ablakokkal találkozhatunk, és a vendégek öt, különböző stílusú étterem közül is választhatnak.

Olvasd el ezt is: 7 dolog, amit nem érdemes a repülőn viselni – állítják a szakértők

A másik luxusszálloda a hagyományos emirátusi vendégszeretetéről ismert Novotel World Trade Centre, ahol egyszerre letisztult, mégis fényűző szobákkal találkozhatunk.

white air plane on mid air

Unsplash/k z

Az Emirates közleménye szerint az ingyenes szállásra vonatkozó ajánlat a 2023. május 22. és június 11. között foglalt, 2023. május 26. és augusztus 31. közötti utazási időpontokra érvényes, minden Dubajba szóló Emirates retúrjeggyel vagy dubaji átszállással – minimum 24 órát a városban töltő – utazó számára. Az ajánlat az Emirates honlapján vagy a részt vevő utazási irodákon keresztül, az utazás megkezdése előtt legalább 96 órával történő foglalás esetén vehető igénybe.


A figyelmetekbe ajánljuk