kenguru a naplementében

Egy cég milliókat fizetne azért, hogy körbeutazd Ausztráliát

Szívesen tennél egy lakókocsis utazást Ausztrália és Új-Zéland körül, de eddig nem volt rá elég pénzed? Nos, akkor megvan álmaid munkája. A Deel nevű cég ugyanis egy szerencsés személynek lakóautót és teljes költségvetést biztosít azért, hogy hat teljes hónapon keresztül körbeutazhassa a két országot.


A sikeres pályázó nem csak a furgont kapja meg, hanem havi 5000 új-zélandi dollárt (1,2 millió forint) is, hogy dokumentálja az utazásait, valamint heti zsebpénzt az élelem és az üzemanyag fedezésére. Mindezek mellett pedig a repülési és vízumköltségeket is állják.

Mit kell tenni cserébe?

Nos, nem sok mindent. A szóban forgó munka a Deel bérszámfejtő cégnél „közösségi média nomád" munkakör lenne. Persze a nyertesnek olyor lennének online-meetingei, ahol a márkát kéne képviselnie, de a szerepe leginkább abból áll majd, hogy megosztja a kalandjait a vállalat közösségi médiaplatformjain.

Deel állásának betöltéséhez három év tapasztalatra van szükség közösségi média menedzserként, influencerként vagy márkanagykövetként. Emellett erős angol nyelvtudással és íráskészséggel, valamint érvényes jogosítvánnyal és útlevéllel kell rendelkezni.

A jelentkezési határidő október 11-én jár le. Tudj meg többet, és jelentkezz itt!

A figyelmetekbe ajánljuk