feles poharak unicummal töltve fa tálcán tálalva egy kockás terítős asztalon

Közel hároméves fejlesztői munka eredményeként megszületett az arabika kávé kivonattal készült Unicum, az Unicum Barista. A tölgyfahordóban érlelt alkoholos nedű egyelőre csak a kiválasztott vendéglátóhelyeken lesz elérhető.


A keserűlikőr-fogyasztás és a kávézás egyaránt évszázados múltra tekint vissza hazánkban. Ezt a két hagyományt egyesíti innovatív módon az Unicum Barista, amelynek fő alkotóelemei az Unicum és az arabica kávé.

„Az Unicum Barista a Zwack Unicum életében és a likőrgyártás, illetve a kávézás hazai történetében egyaránt fontos mérföldkőnek minősül. Hosszú utat tettünk meg az elmúlt években, mire eljutottunk egy olyan különleges ital megalkotásáig, amely minden elemében híven tükrözi e két terület itthoni hagyományait"

– mondta a hírportálnak Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke.

Azt, hogy az új termék egyelőre csak egy-egy vendéglátóhelyen lesz elérhető, a cég azzal indokolta, hogy a koronavírus-járvány okozta nehéz időszakban így szeretné támogatni partnereit.


A figyelmetekbe ajánljuk