Napindító gondolat - 08.18.
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat - 08.18.

Mindenki keresi, mindenki kutatja, de csak kevesen állnak meg egy pillanatra, hogy mélyebben elgondolkozzanak rajta, pontosan mit is értenek alatta. A boldogság fogalma régóta foglalkoztatja az emberiséget - talán pont azért, mert lehetetlen egyetlen, egyetemes érvényű állítással körülírni az érzést. Tombor Nelli modell és séf a Hamu és Gyémánt magazin legfrisebb számában többek közt azt is elárulta nekünk, ő hogyan definiálja a saját boldogságát.


A boldogságról

Hamu és Gyémánt

„A felhőtlen boldogság szerintem csak pillanatokra szól. Nemrég olvastam, hogy az igazi, szívből jövő nevetés legfeljebb négy másodpercig tart – valahogy így képzelem a boldogságot is" – fejti ki gondolatait a Hamu és Gyémánt magazinnak adott interjújában Tombor Nelli.

Család, könyvek, erdei tisztás, súlytalanság, egy „tehetségesen előkészített" paradicsomleves, rózsaszín lufik egy tengerparti szobor kezében… A boldogságnak ezer arca van, és mindenkinek máskor, más formában jelenik meg. Erről a szövevényes és sokszínű fogalomról kérdeztük Beck Zoltánt, Dolák-Saly Róbertet, Juhász Annát és Tombor Nellit. A teljes cikk a Hamu és Gyémánt magazin nyári lapszámában olvasható.

Tombor Nelli interjú a Hamu és Gyémánt magazinban!

Hamu és Gyémánt magazin az újságárusoknál! Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin nyári lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk