Ha bárki hordana egy doboz tésztát a vállán, most megteheti

Ha bárki hordana egy doboz tésztát a vállán, most megteheti

A gyakran humoros és szatirikus alkotásokat készítő Nik Bentel újabb furcsaságot hozott össze. A dizájner most éppen egy tésztadobozból hozta ki valószínűleg a legtöbbet.

Bentel a Barilla Pasta klasszikus dobozát gondolta újra, és egy csinos kis tésztatáskát készített belőle. Mindez épp a 100. penne megfőzése előtt jutott eszébe. Ahogy az lenni szokott, a sokadik karantén alatt Bentel sem érezte magát a legjobban, ezért feldobta azt.

A járvány legbrutálisabb hónapjaiban majdnem mindenkinek hasonló tapasztalata volt a dobozos tészták bámulását illetően, ezért egy kicsit izgalmasabbá tettem.

mondta Bentel.

A tésztatáska célja, hogy megmutassa: hétköznapi dolgokból is lehet különlegeset alkotni egy kis kreativitással és inspirációval.

Nikolas Bentel

A táska egyébként kék bőrből készült, és UV -nyomtatás segítségével került rá a Barilla Pasta felülete (az összetevőktől kezdve egészen a kalóriatáblázatig).

Nikolas Bentel

A designboom cikkéből kiderült, a Pasta Bag csupán 100 szerencsés tulajdonos kezébe kerülhet majd. Az alkotás egy sorozatnak a része, ahol Bentel havonta új ötleteket valósít meg. Ezt a darabot 199, azaz nagyjából hatvanezer forintért lehet megvenni. Maga a Barilla Pasta keze semmilyen formában nincs a dologban.


A figyelmetekbe ajánljuk