vörösbor otthon

Az otthon az a hely, ahová visszahúzódhatunk a világ zaja elől, ahol mindig vár ránk valaki, ahol feltöltődhetünk, ahol komfortosan érezzük magunkat, és ahol életünk jelentős részét töltjük – ezért nem mindegy, mivel vesszük körül magunkat. Tippjeinkkel az otthon nem csak egy hely lesz, hanem egy életérzés.​A bögre

Gucci

A hideg estékhez sokat hozzáadnak a lélekmelengető italok – főleg akkor, ha azokat olyan bögréből fogyasztjuk, amikre öröm ránézni és amit öröm kézbe venni. A Gucci fedeles, porcelán bögréje kétféle változatban is kapható, de válasszuk bármelyiket, a kávézás és a teázás is ünnep lesz általuk.

Ár: 90 ezer HUF

A kanapé

Amara

Ha a konyha az otthon szíve, akkor a nappali az otthon lelke! A tökéletes kanapé megannyi közös élmény helye: beszélgetéseké, nevetéseké, filmnézéseké, koccintásoké. Nem mindegy hát, hogy milyen bútort választunk a nappalinkba, hiszen az hosszú éveken, évtizedeken át az életünk rész lesz. A HAY kanapéjával viszont nem lőhetünk mellé!

Ár: 1 700 000 Ft

A kisállat kanapé

Made

Szerintünk az állat családtag – ez nem is kérdés! Ha pedig a család minden tagjának van kényelmes ágya, ahol nyugovóra hajthatja a fejét, akkor nem kérdés, hogy kis kedvenceink is megérdemlik a saját fekhelyüket! A Made kisállat kanapéja stílusos, időtálló, és nem mellesleg rendkívül bájos darab!

Ár: 47 ezer HUF

A falitányér

Amara

Bár a falitányér szóról elsőre sokan az ízléstelen, giccses darabokra asszociálnak, a Fornasetti falitányérjait nemcsak bátran, de egyenesen büszkén kirakhatjuk az otthonunkba, hiszen minden enteriőr azonnal különlegessé válik tőlük. Kevesen tudják, de a márka termékeiről visszaköszönő arc nem másé, mint a Gábor Zsazsa elődjeként emlegetett Lina Cavalierié.

Ár: 53 ezer HUF

A társasjáték

Oliver Bonas

Az együtt töltött minőségi idő az okoseszközök világában még fontosabb, mint valaha! Az Oliver Bonas vacsora utáni trivia kártyajátéka színt és szeretet vihet az estékbe! Játszhatjuk a családdal vagy a barátokkal, a szórakozás garantált!

Ár: 3,6 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk