Sarah Michelle Gellar
Youtube/Apothic Wines

Sarah Michelle Gellar egy üveg vörösbor mellett mesél horrortörténetet

A gyártók ezúttal is megpróbálkoztak a félelmetesebbnél félelmetesebb koncepciók kidolgozás, amiben még Sarah Michelle Gellar is újra hátborzongatóan segédkezett.


Pár nap és itt az angolszász országok egyik kedvelt ünnepe, a Halloween. Ugyan a szokások eljutottak Magyarországra is, de az eseményt leginkább az USA-ban járatják csúcsra, több hétig minden erről szól. Ahogy szinte minden ott kapható termékből készül halloweeni különkiadás, úgy természetesen a bormárkák sem maradnak ki a sorból. Különösen a klasszikus, testesebb vörösborok a népszerűek.

Apothic Wines

Ugyan az idei Halloween más lesz az USA-ban a járványhelyzet miatt, az Aphotic Wines mégis megpróbálja átadni az ünnepi rettegést egy játék keretei közt, amit nem más mint Sarah Michelle Gellar (Tudom, mit tettél tavaly nyáron, Buffy, a vámpírok réme) mesél el egy vörösbor társaságában.

Az online, interaktív rémtörténet közben a nézőket arra ösztönzi a cég, hogy sorozatos döntéseket hozzanak, aminek a végén egy borajánlatot kapnak az öt különböző Apothic vörösbor közül. Ha valaki szeretné végigjárni a mesén, akkor azt az Apothic Wines oldalán teheti meg.

Itt pedig, ahogy Sarah Michelle Gellar a frászt hozza ránk:

Flora Springs 

A kaliforniai Flora Springs 2010 óta bocsát ki halloweeni palackokat. A cég vezérigazgatója, Nat Komes kedvenc ünnepe a Halloween, mivel a családi birtokon nőtt fel, és annak 120 éves „szellem pincészetével", aminek kivizsgálására még helyi szellemirtókat is felbérelt a közelmúltban. Nem csoda, hogy évről évre meglepik a fogyasztókat néhány különleges díszítéssel. Idén az új évjáratú Malbec és Cabernet palackjaikra terveztek egy egyedi címkét. És ez nem minden: a már említett feldíszített szellempincészetbe a koronavírus járvány előtt túrázni is lehetett, idén már csak olasz vacsorát rendez a társaság, aminek a bevétel egy részét jótékony célra ajánlják fel.

Besa mi Vino

Nem csupán az Aphotic az egyetlen cég, akik felidézték a 90-es évek hangulatát. A Besa mi Vino és az Eliqs italgyártó cég dobozos formában készítették el a Disney kultikus halloweeni játékfilmjét, a Hókusz pókuszt. A dobozokon életre keltették a három Sanderson boszorkányt, és mellé a film híres soraiból idéztek részleteket. Az italokat pillanatok alatt elkapkodták Amerikában.

Wayfinder Beer

És ha valaki nem boros fajta lenne, annak se kell aggódnia az ünnepen. Wayfinder Beer tavaly óta készít Halloween témájú söröket, és rögtön két új ízzel és dizájnnal lepte meg a vásárlókat: egy olasz pilsnert és egy sötét bock sört dobtak a piacra, kívül pedig ütős grafikák társulnak.

Végül, ha bornak szeretnénk öltözni, akkor az egyik legnépszerűbb választás a koronavírus-járvány alatt elszaporodó, hatalmas dobozos borokat ajánljuk, ami mellé tökéletes választás egy több literes borospohár. Nem sok van már hátra 2020-ból.

A figyelmetekbe ajánljuk