Robert Pattinson a Batmanben

Robert Pattinson a Batmanben

Robert Pattinson szerint az ő Bruce Wayne-je rossz Batman

Elárulta, hogy az új Batman-film miben lesz teljesen más, mint a többi. Többek között abban is, hogy Batman megjelenésével a bűnözés nem csökken.


Robert Pattinson egy friss interjúban elárulta, hogy az ő Batmanje miben lesz teljesen más, mint az összes eddig látott.

Általában az összes többi filmben Bruce elmegy, edződik, majd visszatér Gothambe, hisz önmagában, és azt gondolja, hogy megváltoztatja itt a dolgokat. De ez a film inkább az összeomlásáról szól. Ugyanis amit csinál Batmanként, az nem működik. Már két éve bűnt üldöz, de a bűnözés egyre rosszabb lett, mióta Bruce Batman. Gotham lakói úgy gondolják, hogy ő csak egy újabb tünete annak, hogy mennyire rossz a helyzet.

A színész azt is elárulta, hogy ő teljesen másként közelített a karakterhez, mint ahogy a legtöbben. Eredetsztorijának ugyanis próbált egy teljesen más értelmezést adni.

A többi Batman-sztoriban a szülei halála az oka annak, hogy Bruce Batmanné válik, de ezt próbáltam inkább lebontani és értelmezni a saját értelmezésem szerint ahelyett, hogy racinalizálni próbálnám. Hosszú évek alatt létrehozta ezt a bonyolult belső konstrukciót, ami ebben a Batman-személyiségben csúcsosodott ki. De nem tűnik túl egészséges dolognak, amit csinál. Kicsit olyan, mint egy drogfüggőség.

A színész egy szomorú filmnek nevezte a Batmant, amit nálunk március 3-án mutatnak be majd a mozik. Elmondta, hogy író-rendezője, Matt Reeves azt mondta neki, hogy egy olyan filmet akar csinálni, mint az 1974-es Magánbeszélgetés. A szuperhősfilm nyers verzióját látva viszont egészen meglepte, hogy mennyire olyan, mint egy 70-es évekbeli noir detektív sztori.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk