Április 29-én Nyáry Krisztián online közvetítéssel nyitja meg a Kieselbach Galéria falai közül a Kortársak karanténban című kiállítást, ahol ő egyedül fog tartózkodni. A tárlat egyszerre lesz virtuális és fizikailag is létező: otthonról bárki megnézheti, fizikai valójában azonban rendhagyó módon csupán a galéria kirakatain keresztül lesz megtekinthető.


„Egy új világban találtuk magunkat. A jövő bizonytalanná vált, miközben minden felértékelődött, ami otthonainkban körülvesz bennünket. Fontosabbá váltak azok a dolgok, amelyek lakásaink falai között élményt és erőt adnak, emlékeket idéznek fel, érzelmeket keltenek bennünk. Fontosabbá vált a művészet" – áll a Kieselbach Galéria közleményében. A művészet, a művészek létezése, inspiráló munkája kapcsolatok, kiállítások, a közönség reakciója nélkül lehetetlenné válik, ezért döntött úgy a galéria, hogy a körülményekhez alkalmazkodva különleges karanténtárlatot rendez kortárs festők és szobrászok részvételével.
A tárlaton kiállító művészek:
Batykó Róbert, Bukta Imre, Czene Márta, drMáriás, Fehér László, FKovács Attila, Fülöp Gábor, Hecker Péter, iSKi Kocsis Tibor, Király Gábor, Részegh Botond, Stark Attila, Szabó Ábel, Verebics Ágnes, Weiler Péter

A különleges kiállítás április 29-étől tekinthető meg, Nyáry Krisztián online megnyitója után. A 15 alkotó rövid videó bejelentkezéssel vesz majd rész az eseményen, műalkotásaik pedig a Kieselbach Galéria webshopján megvásárolhatóvá válnak. A galéria nagy gondot fordít arra, hogy a megvásárolt műtárgyak telefonos egyeztetést követően, szakszerű fertőtlenítés után kerüljenek új tulajdonosaikhoz.

További információ: kieselbach.hu

Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk