Az Oscar-díjas színésznő új filmje egymással vitázó polgárjogi hősökről szól.


A Golden Globe-, Oscar- és többszörös Emmy-nyertes színésznő, Regina King úgy döntött, hogy kipróbálja magát a kamera mögött is, miután előtte lassan mindent megnyert már, amit egy színésznő megnyerhet a szakmában. Rendezői bemutatkozását még a tavalyi Velencei Filmfesztiválon mutatták be hatalmas kritikai ováció kíséretében, hamarosan viszont megérkezik végre az Amazon Prime-ra is a mozik mellett ebben a hónapban, hogy mi is láthassuk végre.

A One Night In Miami Kemp Powers azonos című színdarabjának adaptációja, ami egy fiktív történetet mesél el valódi történelmi figurákról. Éppen ezért bár az előzetes azt hirdeti magáról, hogy igaz történet az alapja, valójában csak a karakterek és a körülmények igaziak, a sztori nagyrészt egy elképzelt beszélgetés a négy történelmi figura között, akik szoros kapcsolatot ápoltak egymással a valóságban.

A történet 1964-ben játszódik, amikor az akkor még Cassius Clay néven bokszoló Muhammad Ali legyőzte Miamiban Sonny Listont, az akkori nehézsúlyú bajnokot. A meccs után Ali összegyűl három barátjával, bizonyos Malcolm X-szel, Jim Brownnal és Sam Cooke-kal megünnepelni a győzelmet. Ünneplés helyett viszont egy egész éjszakába nyúló beszélgetés lesz a dolog vége a négy polgárjogi hős szerepéről, ütköztetve egymással eltérő nézeteiket.

Friss

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Tippek, hogy megküzdj a rád nehezedő nyomással

Nyomás alatt nehezebben teljesítünk, de néhány technika segíthet abban, hogy feloldódjunk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk