anna taylor-joy, Last Night in Soho

Idegőrlő pszichológiai horror: megérkezett Anya Taylor-Joy új filmjének előzetese

Edgar Wright régóta várt filmje idén októberben végre mozikba kerülhet.


A Focus Features közzétette Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, a Last Night in Soho-nak az első teljes hosszúságú trailerét, valamint megjelent egy új, hátborzongató plakát is a készülő filmhez, melynek főszereplője a Golden Globe-díjas, fiatal színésznő, Anya Taylor-Joy.

Petula Clark Downtown című dalának melankolikus feldolgozásának (amelyet maga Taylor-Joy énekel) első dallamaitól kezdve egyértelmű, hogy a rendező egy hamisítatlan időutazásra invitál minket, ahol semmi sem az, aminek látszik.

Eloise szerepében, Thomasin McKenzie-nek sok mindent kell feldolgoznia, amikor váratlanul a hatvanas évekbe csöppen a csillogás és a glamour világába. Hamarosan pedig kiderül, hogy a Taylor-Joy karakteréhez, Sandyhez fűződő titokzatos kapcsolatának sokkal baljósabb következményei lesznek, mint az bárki gondolná.

Nem véletlenül ez a szlogenje az alkotásnak:

„Ha a múlt beenged, az igazság kiderül."

A Last Night in Soho valószínűleg október 22-én kerül a mozikba, így nem tehetünk mást, mint lélegzetvisszafojtva várjuk Wright és Joy kreatív együttműködésének gyümölcsét. Az első teljes hosszúságú előzetest pedig most megtekintheted:

A figyelmetekbe ajánljuk