Több mint 50 tétel, 10 kóstoló: a magyar és külföldi pezsgőket a budapesti Ritz Carlton Hotelben értékelték a szakértők a VinCE Magazin nívós vaktesztjén. Videónkban bemutatjuk, hogyan zajlott az esemény.


A több mint 10 éves VinCE Magazin minden hónapban megrendezi tematikus vaktesztjét. Hol különböző borokat, hol pedig pezsgőket vagy egyéb szeszes italokat teszteltet a szerkesztőség, amely ezidáig több mint 100 ilyen alkalmat hozott tető alá.

Legutóbb a tradicionális eljárással készült pezsgők kétnapos kóstolását kísértük végig, amelynek során összesen 64 tételt bírált 10 szakértő. A kóstolók egy 20 pontos bírálati rendszerben, valamint szövegesen is értékelték a fekete zsákokba helyezett pezsgőket, amelyek kilétét csak a teszt végén fedték fel a szervezők.

Hogy végül melyik ital került ki győztesként, kiderül a VinCE Magazin év végi duplaszámában.

Friss

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
MTI/Balogh Zoltán

Szabó T. Anna: Porbeszéd

Az Alibi - hat hónapra egy félévente megjelenő antológia, melybe neves szerzők adott témában írt verseit, novelláit, gondolatait olvashatjuk. Cikksorozatunkban ezekből a szövegből válogatunk. Ebben a részben Szabó T. Anna egyik versét tolmácsoljuk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk