Álommeló: 500 dollárt fizetnek pizzaevésért és sorozatnézésért
Getty Images Hungary

Álommeló: 500 dollárt fizetnek pizzaevésért és sorozatnézésért

Profi pizzaevők és sorozatnézők előnyben?


Ehhez hasonló álláshirdetéssel nem mindennap találkozik az ember. Bár tegye a szívére a kezét, aki ne gondolkodna el rajta. Csupán pizzaevéssel és sorozatnézéssel keresni 500 dollárt azaz körülbelül 150 ezer forintot nem lenne olyan rossz, sőt, a lehető legkényelmesebb állásnak is kikiálthatnánk.

A különös ajánlatot a BonusFinder amerikai blog hirdette, miszerint 500 dollárt fizetnek azoknak a szerencsés kiválasztottaknak, akiknek kötelezően a Netflixen kell sorozatot nézniük, emellett pedig pizzát kell fogyasztaniuk. Mindezt a saját otthonuk kényelméből végezhetik.

A legújabb munkatársaknak különféle kritériumok alapján kell értékelniük a pizzát és a sorozatokat is egyaránt.

Filmeknél például pontozniuk kell, hogy mennyire részletes és érdekes a cselekményszál, megadja-e az igazi „netflix and chill" élményt és a színészek játékára is kitérhetnek. Azt fontos megemlíteni, hogy a munkáltató biztosítja azoknak is a Netflix előfizetést, akik eddig rendelkeztek fiókkal.

A pizzánál pedig kritizálhatják az olasz étel megjelenését, textúráját, az összetevők minőségét, az ár-érték arányt és természetesen az ízét.

A nem mindennapi pozícióra február 12-ig lehet jelentkezni. A munka betöltésének egyetlen feltétele a betöltött 21. életév, valamint motivációs levelet is várnak a pályázóktól.

Related Articles From Your Site
A figyelmetekbe ajánljuk