UFO autók között

​A Pentagon hamarosan kiadja régóta várt ufós jelentését

Az azonosítatlan légi jelenségekkel, ismertebb nevükön az azonosítatlan repülő tárgyakkal kapcsolatos észleléseket ebben a hónapban adják közre.

A Pentagon jelentése elsősorban az Egyesült Államokon kívüli országok gyanús tevékenységét kívánja jobban feltérképezhetőbbé tenni – írja a Live Science.

Ez az ufó észlelések feltárásának egységesítésében és a nemzetbiztonsági kockázat kikerülésében segít majd.

A dokumentum elkészítésére – amit a Szenátus Hírszerzési Bizottság javasolt – 180 nap állt rendelkezésre.

Mivel az Egyesült Államoknak egyre nagyobb problémát jelent az idegen nemzetek általi kémkedés lehetősége, úgy gondolták, pontosabb információkra van szükség a hadsereg által észlelt ufókról.

„Bármi, ami a légterünkbe lép a tudtunk nélkül, fenyegetést jelent"

– nyilatkozta Marco Rubio, floridai szenátor a CBS-nek.

A beszámoló remények szerint az azonosítatlan légi jelenségek hatékonyabb feltérképezhetősége mellett segíteni fogja az egyes ügynökségek és hivatalok közötti információátadást is.

Az elmúlt időszakban több felvétel is nyilvánosságra került azonosítatlan repülő tárgyakról, köztük az a felvétel is, amit az amerikai haditengerészet egyik tagja készített. A háromszögű azonosítatlan repülő tárgyról készült videó hitelességét az amerikai védelmi minisztérium is megerősítette – várhatóan ez is a dokumentumok között lesz.


A figyelmetekbe ajánljuk