Öt tárgy, amit mindenképp szerezz be az őszi kirándulásokhoz!

Csillagászati szempontból is véget ért az év legmelegebb időszaka, sőt, úgy tűnik, hogy az indián nyár sem tér már vissza idén. Ez persze senkit ne szomorítson el, hiszen az ősz tökéletes arra, hogy kicsit kimozduljunk lakásunk fogságából és kiránduljunk egy hatalmasat. De hogy mit érdemes beszerezni egy-egy ilyen túrára? Mutatjuk!​A Jimmy Choo for Timberland túrabakancs

farfetch.com

Nem mondhatnánk, hogy számítottunk a Timberland és a Jimmy Choo együttműködésére, de most, hogy itt van, valójában az a meglepő, hogy ez nem történt meg hamarabb. A Timberland ikonikusnak számító csizmája néhány nagyon csillogó flitter segítségével változott át, és bár megtartotta durva hatását, a cipőkre specializálódott luxusmárka mégis egy kissé finomabbá tette.

A túrákhoz is alkalmas lábbelit az állatvédők is nyugodt szívvel választhatják, hiszen a cipőhöz felhasznált bőr egy ellenőrzött és arany minősítésű tanúsítvánnyal rendelkező Leather Working Group cserzőüzemben készül.

Ár: 430 ezer HUF

Az utazó kávészett

Handpresso

Sokakat talán az tart vissza az őszi túráktól, hogy ezekhez a kirándulásokhoz viszonylag korábban kell kelni, az erdős terepre kávét magunkkal vinni viszont viszonylag bonyolultabb feladat. Na persze nem akkor, ha beszerzünk magunknak egy Handpresso által piacra dobott utazó kávészettet, melyben találunk négy – törhetetlen – poharat, egy termoszt, valamint egy textilszalvétát. Ráadásul a szállítás sem túl bonyolult, hiszen, ha a táskánkban nem fér el a szett, a vállunkra is akaszthatjuk az állítható pánt segítségével.

Ár: 34 ezer HUF

A felfújható fotel

electronic-star.hu

Mostantól a kirándulások is sokkal kényelmesebbek lehetnek, hiszen a Blumfeldt Airchair felfújható karosszékét akárhova magunkkal vihetjük. A termék gyakorlatilag egy hátizsákká alakítva a legnehezebb túraútvonalakon is könnyedén szállítható, fotellé alakítása pedig alig igényel néhány másodpercet. Az utazó karosszék ezt követően több órán keresztül képes magában tartani a levegőt, amit két réteg garantál: a levehető külső réteg 300-D poliészterből készült, a robusztus felfújható zsebek pedig polietilénből.

Ár: 17 ezer HUF

A North Face x Gucci-sátor

Gucci

Ez a nejlon sátor a North Face x Gucci kollekció része, amely két hasonló multú és értékrendű márka együttműködéséből született. A termék duplarétegű ajtóval, esővédővel, valamint táskatartóval is rendelkezik.

A sátor 289,5 centiméter szélességgel, 200,6 centiméter magassággal és 129,5 centiméter mélységgel rendelkezik, így pároknak tökéletes választás lehet.

Ár: 1,04 millió HUF

A pszichológiai kártyajáték

Persze az is előfordulhat, hogy útközben kicsit megfáradunk, ilyenkor érdemes keresni egy-egy pihenőhelyet, majd enni, inni, esetleg játszani egyet. Utóbbihoz tökéletes választás lehet a Klozer, mely egy pszichológus által tervezett közösség- és kapcsolatépítő kártyajáték, melynek rövid kérdései a személyes élményeket helyezik középpontba, hogy közelebb kerüljünk mások – és ezáltal önmagunk – megismeréséhez.

Nagyobb csoportokban egyaránt játszhatjuk.

A figyelmetekbe ajánljuk