Különleges alkalomra nyit újra az Onyx és csak a kiválasztott vendégek kapnak belépést.


Az Onyx Étterem Magyarország második Michelin-csillagos étterme: egy évvel a Costes után, 2011-ben nyerte el az elismerést. Később, egészen pontosan 2018-ban még egy csillaggal bővítették az elismerésük sorát. Ez volt ugyanakkor az első alkalom, amikor magyar szakácsok – Szulló Szabina és Széll Tamás – munkáját ismerték el. Az étterem a budapesti Vörösmarty téren, a Gerbeaud-házban működött bezárásáig.

Idén márciusban tizenhárom év után zárták be az elismert éttermet. Most azonban megújulásra készülnek és egy különleges vacsora erejéig újra nyitják a már bezárt kapukat. Metamorphozis, azaz átalakulás jegyében történik mindez, valaminek a folytatását sejtjük, de erről még nem tudni sokat.

Mindenesetre aki az Utolsó vacsora nevet viselő eseményre a jelentkezést egy kisvideóval tudják megtenni az érdeklődők, ahol meg kell indokolni, miért szeretnél részt venni az utolsó vacsorán. A maximum egy perc hosszúságú videókat az onyx@onyxrestaurant.hu címre várják.

Az Utolsó vacsorán az Onyx legizgalmasabb fogásait vonultatják fel, egyszeri alkalommal, amin csak a kiválasztott vendégek vehetnek részt, adta hívül az Onyx.


Related Articles From Your Site

Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk