​fiú nő anya lány férfi apa kanapé ruha popcorn film család

Bár sokan vágyunk a színpadok elé, a növekvő számú megbetegedések miatt egyre kevesebben mernek közösségbe menni. Nekik nyújt alternatívát a Momentán improvizációs társulat, amelynek előadásait mostantól otthonunk kényelméből élvezhetjük.


A belső egyensúlyunk megtartásáról, saját harmóniánk megteremtéséről szól a Momentán Társulat első online előadása október végén. Az Online Fröccs Buda Lászlóval című produkcióban nem csak a társulat tagjainak játékával találkozhat online a közönség, de Buda László pszichiáter tanácsait is meghallgathatja a testi és lelki immunrendszer erősítéséről.

A virtuális előadás október 28-án szerdán, este nyolc órakor veszi kezdetét. Aki jegyet vásárol rá, ő az előadás kezdete előtt email-ben kap majd egy linket, amelyen keresztül követheti az előadást. Bár online férőhelyek száma limitált, annak sincs oka elkeseredni, aki erre az előadásra nem jut be. A társulat megkezdi az Impró Ninja Warrior - Ha bejön a kihívás! Facebook Live Show újabb évadát. Ez több mint egy héttel korábban, október 20-án este hét órakor lesz látható a közösségi médiában.

A Momentán Társulat online is várja nézőit október végétől

Momentán Társulat

A produkció során három társulati tag úgynevezett impró ninja szerepbe bújik, és olyan improvizációs kihívásokat kell teljesíteniük, amelyeket sem ők, sem a közönség nem ismer előre. Legyen akár egy rögtönzött viadal, vagy egy szimpla imprópárbaj, a Momentán Társulat kiaknázza az online világban adódó lehetőségeket.

Aki pedig mégis élőben látná a társulatot, az meglátogathatja szokásos, RögvEst című előadásaikat az Impróban, október 18 és 27-én este hét órakor.

A Momentán Társulat ingyenes tartalmai ide kattintva támogathatóak.

A figyelmetekbe ajánljuk