Megnyílt Belgium elő női klubja
A privát klubok előnyeit sokáig általában csak férfiak élvezhették. A világ szerencsére változik, és már egy évtizeddel ezelőtt megnyíltak New Yorkban és Londonban a világ első nők számára fenntartott privát klubjai.

A kereslet meg is nőtt irántuk, és jól láthatóan van is rá igény: rengeteg női klub nyílt meg azóta a világ több pontján.

A legutóbbi múlt héten Belgium fővárosában Brüsszelben egy elegáns szecessziós városi házban, a Quartier des Squares negyedben.

A Nine elnevezésű klub dolgozó nők menedéket coworking terekkel, tárgyalókkal, könyvtárral, bárral, étteremmel és falakkal körülvett kerttel.

Mindemellett igyekszik inspirálni a klubtagokat az élethosszig tartó tanulás fontosságára.

Instagram/ellebelgique


Számos rendezvényt is tartanak az épületben, mint például filmvetítések, művészeti kiállítások, coaching órák és wellness.

The Nine

A négyszintes tér kialakítása Hélène Van Marcke belsőépítész munkája, aki frissítette az évszázados közműveket és restaurálta az ólomüvegeket, majd nyugodt dizájnt valósított meg fehér falakkal, plüss ülésekkel és botanikai nyomatokkal díszített ablakokkal.

Instagram/ellebelgique

Az alapítók szinte kizárólag nőkkel dolgoztak együtt a Nine felállításán, a kereskedőktől a borszakértőkig. Emellett létrehoztak egy nonprofit szervezetet is, a Nine Equality Initiative-t. A szervezet igyekszik a társadalom minden szintjén elmozdítani a nemek közötti egyenlőséget.

Instagram/ellebelgique

(The Spaces)


Related Articles From Your Site
A figyelmetekbe ajánljuk