Ha a felhasználók pozitív visszajelzést adnak róla.

A Netflix új ötlete egy „Shuffle Play" gomb, ami véletlenszerűen választ ki helyettünk egy filmet vagy sorozatot. Nem hasra ütve: a felhasználók előzményeiből böngészve az algoritmus olyan tartalmakat dob ki, ami nagy valószínűséggel érdekli majd az előfizetőket.

A szolgáltató azt mondja, ezzel csak segíteni szeretne, hogy ne teljenek el órák az új sorozat kiválasztásával. Kimaradt a közleményből, de valószínűleg az új funkció abban is közrejátszik, hogy az előfizetők még több időt töltsenek el az oldalon.

Nem lesz zavaró

Jelenleg a véletlenszerű lejátszást csak a Netflixhez csatlakoztatott TV-készülékeken tesztelik, de ha a felhasználók elégedettek vele, akkor mindenhol elérhetővé teszik. Láthatóan felhasználóbarátabb a megjelenése, mint amikor az előnézetes tartalmakat automatikusan lejátszotta az oldal. Ez annyira zavaró volt, hogy tavaly februárban a Netflix beadta a derekát, és lehetővé tette, hogy a netflixezők kikapcsolják a zavaró funkciót.

Forrás: variety


Friss

Lassan visszafordíthatatlanná válik a klímaváltozás a tudósok szerint

Az Északi-sark nyári tengeri jege kezd felszívódni. Ez azt jelentheti, hogy nincs visszaút a klímaváltozásból.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk