Egy kisteherautóból klubot alakítottak, hogy elérjék a rajongókat a világjárvány idején.

A Milliarden nevű, két tagból álló német zenekar egy furgont klubbá alakított, ahol egy-egy rajongó számára adnak személyes koncerteket. Az egyedi színpadot csupán egy műanyag függöny választja el a nézőtértől, a hangulatos légkört pedig különböző fényeffektusok, plakátok és műrózsák adják. A számaikat akusztikus változatban adják majd elő.

Ugyan a koronavírus-járvány következtében Németországban is lényegében megszűntek a különböző kulturális események, beleértve a koncerteket is, de a Milliarden elmondása szerint elsősorban olyanokhoz szeretnének eljutni, akik amúgy is nehezen jutnak el hasonló eseményre – például az anyagiak vagy a távolság miatt.

A zenekar ezért is veszi célba a kisebb falvakat, ahol a házak előtt állnak majd meg, hogy az ott lakóknak játszhassanak.

A rajongók a közösségi médián keresztül nyerhetnek jegyeket az exkluzív koncertre.

Azért nem kell naivnak sem lenni: a zenekar ebben a hónapban adta ki harmadik stúdióalbumát, Schuldig (Bűnös) címmel.

Azonban a Milliarden mindezt teljesen ingyen csinálja, hiszen elmondásuk szerint a járvány óta mind ők, mind a rajongók is hatalmas adósságban vannak.

Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk