Bár végül több szó esett az űrről.

A Coldplay elkészítette legújabb számát, a Higher Powert , amelyet a svéd producerkirály, Max Martinnal közösen alkottak. A Coldplay pedig a dalt egészen az űrig repítette: az együttes videóhíváson keresztül kapcsolatba léptek Thomas Pesquet asztronautával, aki a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) állomásozik.

Ugyan az űrhajóst Chris Martinék akarták meglepni az új dalukkal, amit először neki mutattak volna meg, mégis jól láthatóan ők voltak a kíváncsibbak. Pesquet körbemutatta nekik a kilátást az ISS fedélzetéről, és mesélt egy kicsit az együttesnek arról, hogy milyen az élet az űrben.

A videó végén azonban elküldték az asztronautának az új dalukat, amit Pesquet meg is hallgatott.

„A Földön jelenleg nem tudjuk senkinek sem lejátszani, szóval, gondoltuk, csak neked fogunk játszani"

– mondta Chris Martin az űrhajósnak.

Egyébként május 22-én a Coldplay is fellép az online megtartott Glastonbury fesztiválon, amit itthonról is követhetünk majd.


Friss

Youtube/BROAD Group

Egy nap alatt felhúztak egy tízemeletes épületet Kínában

Az új technológiának köszönhetően pillanatokon belül megépülhet hasonló épület a világ bármely pontján.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk