Ez az első film a rapperről, amit a hagyatékának gondozói is jóvá hagytak.


Még 2017-ben született meg az ötlet The Notorious B.I.G. édesanyjának, Violetta Wallace-nak, és az egykori rapper hagyatékát gondozó egykori menedzserének, Wayne Barrow-nak a fejében, hogy gyárthatnának ők maguk is egy dokumentumfilmet a legendáról, hisz ők maguk ismerték a legjobban. Bár készült több játékfilm és dokumentumfilm is már a zenészről, a hagyatékát gondozók egyikre se adták áldásukat.

Az ötlet az volt, hogy ha ők irányítják majd a dolgot, akkor végre készülhet Biggie Smallsról egy olyan film, amivel már ők maguk is elégedettek lehetnek. Szerintük ugyanis az eddigiek nem mutatták meg eléggé, mennyire sokoldalú figura volt szerettük.

Notorious B.I.G. történetét számtalanszor elmesélték már, de általában egysíkúan és fontosnak éreztük, hogy készüljön egy, amiben elmerülhetünk Christopher Wallace elméjében, felfedve, hogy mi inspirálta a kreativitását fiatalon.

A március 1-én a Netflixen debütáló Biggie: I Got a Story to Tell négy év kemény munkájának eredménye volt, cserébe megtudjuk majd belőle, hogy ki is volt Christopher Wallace, mielőtt megismerte volna őt a világ The Notorious B.I.G.-ként, végigkísérve az úton a kezdetektől a hírnévig.

(Forrás: Consequence of Sound)


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk