„Büdös macska, büdös macska, mivel etetnek téged?" – énekli számtalan alkalommal Phoebe Buffay a Jóbarátokban. Bár azt gondolhatnánk, hogy a karaktert megformáló Lisa Kudrow egy életre megjegyezte a dalhoz tartozó akkordokat, ez a valóságban nem így történt.


Az Emmy-díjas színésznőnek a május végén bemutatott Jóbarátok-találkozóra kellett ismét felelevenítenie a furcsa számot, az egyik jelenetben ugyanis Lady Gagával közösen énekelték el a büdös macska életéről szóló nótát. Kudrow-nak viszont újra meg kellett tanulnia a dalt a különleges epizód előtt, elfelejtette ugyanis annak akkordjait. A színésznő erről Ellen DeGeneresnek mesélt.

„Rájöttem, hogy újra kell tanulnom a Büdös macskát. Behangoltam a gitárom, aztán rájöttem, hogy nem is tudom az akkordokat"

– vallotta be a Jóbarátok Phoebe Buffay-je, aki azt is elárulta, hogyan sikerült végül felelevenítenie a dalt: másokhoz hasonlóan megnézte, hogy fent vannak-e az akkordok a neten.

A színésznő azt is hozzátette, hogy a felvétel előtt rettentően izgult, ám ez a végeredményen végül nem látszott. Kodrow-tól különben messze áll a zenélés, csak a szerep kedvéért tanult meg gitározni.

Friss

Űrszonda indulhat a legközelebbi csillagrendszerbe

A mai technológiánkkal körül belül 6000 évre lenne szükségünk, hogy eljussunk a legközelebbi, 4,37 fényévnyire található Alfa Centauri csillag- és bolygórendszerhez. Most viszont egy maroknyi tudós azon dolgozik, hogy pár évtizedre rövidítse az utazást.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A szakemberek kis dózisú nevetőgázzal kezelnék a depressziót

Egy amerikai vizsgálatban hatásosnak bizonyult a depresszió kezelésében a kisebb dózisokban adott nevetőgáz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Netflix-sorozattal tér vissza a képernyőre Mike Myers

Mike Myers lesz a főszereplője a Netflix új vígjátéksorozatának, a The Pentaverate-nek, ám a neves komikus nem csak egy szerepet fog játszani.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk