A Disney Szörnyella című filmje az ikonikus gonosztevő, Szörnyella de Frász eredettörténetét meséli el. A címszereplőt Emma Stone alakítja, aki szerint Ursuláról is kellene egy egész estés mozit készíteni.

Marc Malkin, a Variety újságírója megkérdezte a film szereplőit, hogy szerintük melyik Disney-gonosznak kellene még egy nagyvásznas eredettörténetet kapnia. Stone pedig nem habozott a válasszal. Szerinte érdekes lenne, ha Ursula, akit Melissa McCarthy alakít majd A kis hableány közelgő élőszereplős adaptációjában, saját történetének címszereplője lenne.

Hiszen ő egy polip. Mi történt a szüleivel, miért lett ilyen? Jó lenne, ha megismerhetnénk az ő történetét is"

– mondta a színésznő.

Emma Thompson, aki a Szörnyella-filmben Baroness Von Hellmant, egy divattervezőt alakít a következőképpen viccelődött Ursula történetén:

„Ursula traumája abból származhat, hogy folyamatosan át kellett élnie egy polip legrosszabb rémálmát. A szülők folyamatosan olyan pólót adtak neki, aminek csak négy karja volt. Ezzel már nagyon korán összezavarták őt, így állandóan két karját próbálta beilleszteni minden lyukba. Ez tényleg megkeseríthette, nem igaz?"

Kirby Howell-Baptiste, aki egy fotóriportert és pletykalapírót alakít majd, szintén egyetértett azzal, hogy Ursulának saját filmre van szüksége.

„Tudnom kell, hogyan jött létre Ursula! Például, hogy miért lett olyan átkozottul gonosz? De azt is tudom, hogy sokan félreértik"

– osztotta Emma Stone véleményét, akivel valószínűleg sok Disney-rajongó egyetért.


Friss

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk