lego pulyka egy hálaadási ünnepségen az amerikai egyesült államokban

Alkotói pályázatot hirdet a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a LEGO Hungária Kft. az egyetem hallgatói és a nagyközönség számára. A Talent Awards díjra LEGO kockákból készült mozaikképekkel nevezhetnek a pályázók.


A feladat, hogy a LEGO-rajongók megalkossák a legszínesebb, legkreatívabb vagy éppen a legelgondolkodtatóbb mozaikképet, amelyet LEGO-kockák alapján kell megszerkeszteniük. A MOME hallgatói egy-egy mozaikkép megtervezésén túl a LEGO Art készletek újragondolásával vehetnek részt az alkotói pályázaton.

A nevezés utóbbiak számára 2020 decemberében, míg a nagyközönség számára 2021 januárjában indul, az alkotások terveit és a fotókat február végéig lehet beküldeni. A zsűri által kiválasztott legjobb alkotások a nyilvánosság számára is megtekinthetők lesznek, mi több, a Talent Awards első helyezettjének tervét meg is építik, és ki is állítják. A nevezés további részletei a MOME weboldalán és a LEGO Facebook oldalán érhetők el.

„Ez a pályázat még csak a kezdet, mindkét fél elkötelezett abban, hogy a hosszú távú együttműködés során - a dizájn iránti szenvedélyük és a LEGO játékrendszer összekapcsolása révén - az egyetem falain belül és a nyilvánosság számára is számtalan színes, kreatív és találékony ötlet keljen életre"

– írja közleményében a MOME.

via MTI

A figyelmetekbe ajánljuk