Mel Gibson

A széria a fiatal Winston Scottról fog szólni, akit Ian McShane alakított a filmekben.


A John Wick franchise nemhogy lassítana, de még előzménysorozattal is bővül. 2018 óta fejlesztik a The Continental című szériát, aminek sztorija a fejvadászok híres szállodája körül forog majd. A történet 1975-ben játszódik majd, amikor a fiatal Winston Scott, akinek idősebb verzióját a filmekben Ian McShane játszotta, megpróbálta átvenni a hatalmat a John Wick-univerzum meghatározó szállodája felett.

Egyelőre még nem tudni, hogy ki fogja játszani Scottot, egy biztos, hogy nem McShane. Ugyanakkor a színész nyitott rá, hogy narrátorként visszatérjen. Keanu Reeves viszont biztosan nem lesz benne. Helyette viszont megnyerték az egyik főszerepre Mel Gibsont, ugyanakkor nem tudni egyelőre semmit a karakteréről. Vélhetően meg akarja majd ölni a hősünket, erre valószínűleg mérget vehetünk.

A sorozat 3 epizódos lesz és Albert Hughes rendezi. Neki olyan filmeket köszönhetünk, mint a Veszélyes elemek és az Éli könyve. Ugyanakkor aki hiányolná Reeves fejvadászát, annak jó hír, hogy már dolgoznak a filmszéria negyedik részén gőzerővel, szóval bőven el leszünk látva a franchise világán belül játszódó mozgóképpel rövidesen.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk