A négysajtos pizza gyerekcipőben jár az új rekorderhez képest.


Jócskán helyben hagyták az előző rekordot beállító ausztrál pizzát, ami eddig a pillanatig 154 sajttal tartotta a Guinness-rekordot. Ugyanis a most elkészített 30 centiméteres pizza kereken százzal több sajtfélével gazdagabb elődjénél, ezzel pedig új abszolút bajnokot avattak a sajtos pizzák történetében.

Az ember rögtön azt gondolná, hogy erre biztos csak egy olasz szakács volt képes, de ahogyan ausztrál elődje, úgy az új csúcstartó sem a pizzák hazájában keresendő. A sajtkavalkád egy francia szakács, Benoît Bruel nevéhez köthető, aki kötelességének érezte felvenni a szakácskalapját, miután megtudta, hogy Ausztráliában 154 sajttal tartják a rekordot.

Egyébként a pizzán található összes sajt Franciaországból származik, és nagyjából két órán át tartott levágni mindről néhány grammnyit. Kevésnek tűnhet, de a végeredménye az lett, hogy

összesen 800 gramm, majdnem 1 kilogramm sajt került a pizzára.

Benoît Bruel pedig beírta magát a pizzatörténelembe.

A pizza előállítása ezer dollárba került összesen (nagyjából háromszázezer forint), és az elkészítését videóra is vették.

Friss

Nem várt helyen bukkant híres magyar festők művére az adóhatóság

Különleges műveket árverez el az adóhatóság: egy hús-, és húskészítmények nagykereskedelmével foglalkozó cégtől lefoglalt festményekre lehet licitálni a NAV árverési oldalán – írja a Haszon Magazin.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk