Idén minden bevételével a traumatizált gyermekeket segíti a kibővült UNICEF Pop-Up Store and More
UNICEF/Pejkó Gergő

Idén minden bevételével a traumatizált gyermekeket segíti a kibővült UNICEF Pop-Up Store and More

Szeptember 20-25. között több mint 30 különleges divat tételt felsorakoztató online aukcióval indul az Unicef Pop-Up Store & More. Maga a kétnapos jótékony célú gardróbvásár szeptember 29-én nyitja meg kapuit a belvárosi H&M Showroomban. Az UNICEF Magyarország és a Világszép Alapítvány összefogásában létrejött eseménysorozat teljes bevétele a traumát átélt gyerekeket támogatja. Az Unicef Pop-up Store idén szakmai előadásokkal és adománygyűjtő vacsorával egészül ki. Házigazdái Blaskó Nikolett, Mihalik Enikő és Orvos-Tóth Noémi.


A Pop-Up Store kiemelt eseményeként idén is jótékonysági designer aukciót szerveznek, ahol luxus ruhákra és kiegészítőkre lehet nagyon kedvező áron licitálni.

Az online aukció 2023. szeptember 20-án 18.00 órakor indul és szeptember 25-én 18:30 perckor zárul. Az licit az UNICEF Facebook-oldalán található albumban, hozzászólások formájában zajlik majd. Többek között olyan különlegességek is kalapács alá kerülnek, mint egy-egy Dior, Chanel és Louis Vuitton táska, Louboutin csizma, Alexander McQueen koktélruha vagy ritkaságnak számító, vintage Hermès sálak.

A szeptember 29. és 30. között, Budapest belvárosában megrendezett UNICEF Pop-Up Store and More szervezői az idei évben ismét felkérték a hazai divatszakma, valamint az üzleti- és közélet ismert szereplőit, hogy felajánlásaikkal csatlakozzanak a kezdeményezéshez. A korábbi kínálathoz hasonlóan a designer női ruhák és kiegészítők mellett márkás férfi- és gyermekruhák, kiegészítők, sportruházat is várja majd az érdeklődőket a H&M exkluzív bemutatótermében, Budapesten, az V. kerület, Deák Ferenc utca 3-5. szám alatti patinás épületben.


A támogatói belépőt erre a linkre kattintva lehet megvásárolni fix időpontra.

A kezdeményezés korábbi nagyköveteihez, Mihalik Enikő szupermodellhez és Blaskó Nikoletthez, a kommunikációs szakma egyik legismertebb szereplőjéhez idén Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus is csatlakozik. A pódiumbeszélgetéseket Orvos-Tóth Noémi vezeti majd többek között Kadarkai Endrével, Tóth Verával, Kovács András Péterrel és Kafiya Said Mahdival, szeptember 30-án délelőtt a Kempinski Hotelben, amelyre ITT lehet támogatói jegyet vásárolni.

Mihalik Enikő, Orvos-Tóth Noémi és Blaskó Nikolett

UNICEF/Pejkó Gergő

Az UNICEF Magyarország Pop-Up Store and More kampányához idén a hazai állami gondozásban nevelkedő gyerekeket támogató Világszép Alapítvány is csatlakozott. Az Alapítvány több mint 10 éve áll olyan gyerekek mellett, akikről a saját szülei helyett az állam gondoskodik. Programjaik célja, hogy a gyerekek az otthontalanság ellenére is meg tudják élni, hogy van helyük a világban, ők is szeretetre méltóak és vannak lehetőségeik az életben.

Az összefogás keretében három magyar designer, Áron Eszter, Szegedi Kata és Daubner Anna is tartott egy-egy workshopot az alapítványok által segített hátrányos helyzetű fiatalok számára, ahol közösen terveztek és kiviteleztek egy-egy különleges ruhadarabot, amelyekre az online aukción lehet majd licitálni.

Az eseményről bővebb információt az alábbi linkekre kattintva találunk:

A figyelmetekbe ajánljuk