Májustól újra piknik hangulatú villásreggelivel indíthatjuk a napot a Crowne Plaza tetőkertjében
Fotó: Zerocom

Májustól újra piknik hangulatú villásreggelivel indíthatjuk a napot a Crowne Plaza tetőkertjében

Budapest nemrég nyílt Crowne Plaza hotele a szállóvendégek mellett a hazai közönségnek is izgalmas programokat kínál: május 27-től hétvégente a hotel Cult éttermének impozáns tetőkertjében finom falatok, a szálloda fitnesz termének teraszán pedig jóga várja a feltöltődni vágyókat, akik a reggeli mozgás mellett még egy jó ügyet is támogathatnak.


A tavasz beköszöntével végre a piknikszezon is kezdetét vette. Nehéz elképzelni hangulatosabb helyet egy szabadban elköltött reggelihez, mint a város szívében elhelyezkedő Crowne Plaza Budapest megújult tetőterasza, ahonnan a párizsi Eiffel-iroda által tervezett Nyugati-pályaudvar gyönyörűen felújított csarnokára és a környék műemlék épületeinek kupoláira nyílik kilátás.

A tavalyi nagy siker után a szálloda május 27-től szombaton és vasárnap – kivéve a Forma 1 (július 22-23.), valamint az atlétikai vb (augusztus 19-20. és augusztus 26-27.) hétvégéit – piknik stílusúra hangolt villásreggelivel várja azokat, akik pazar környezetben, finom falatokkal indítanák a napot. Idén ráadásul a villásreggeli előtt jógával is készül a szálloda az AdniJóga Alapítvánnyal együttműködve.

A Crowne Plaza Budapest számára kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás, ezért is kérték fel erre a programra az AdniJóga csapatát, mely az itteni óráknak a bevételéből jótékonysági alapon tud ingyenes jógát tartani nehéz élethelyzetben lévő felnőtteknek és gyerekeknek.

A szálloda Cult éttermének város felett elhelyezkedő fás, füves tetőteraszán a piknikek tervezésére specializálódott Effclusive Picnics csapatának kifejezetten a szálloda részére megalkotott piknikszigeteiből választhatnak a brunchra érkező vendégek. A friss gyümölcsöket, joghurtokat, salátákat és péksüteményeket kínáló gazdag svédasztalos reggeli mellett hollandi mártással és grillezett paradicsommal tálalt Benedict-tojás, vagy a magyar konyha kedvelt fogása, tojásos lecsó is szerepel a szezonális alapanyagokból készült ételek között. A reggeli jóga után tökéletes választás lehet az avokádós pirítós buggyantott tojással és friss salátával, a friss bogyós gyümölcsökkel tálalt zabpehely, vagy a krémes görög joghurt házi granolával és mézzel, de akár pezsgővel és mimóza koktéllal is koccintani lehet a hétvégére.

Amennyiben foglalni szeretnél, kattints IDE.


A figyelmetekbe ajánljuk