németjuhász koronával

A világ leggazdagabb kutyája dollármilliókért árulja Madonna egykori villáját

VI. Gunther szó szerint aranykanállal a szájában született.

Egy igazi kékvérű németjuhászról van szó, akinek felmenői között megtalálhatjuk III. Gunthert, akinek uralkodása alatt sikerült akkora vagyonra szert tenni, hogy abból még a jövőbeli hatvankettedik Gunther is vígan eléldegélhet majd.

III. Gunther gazdája Karlotta Liebenstein német grófnő volt, aki 1992-es halálakor százmillió dollárt hagyott kedvencére, és feltételül szabta, hogy III. Gunther leszármazottjai is részesüljenek a jövőben belőle. Igenám, de a kutya kijelölt gondozói úgy fektették be a pénzt, hogy az az eredeti összeg majdnem ötszörösére nőtt. Így VI. Gunther már 500 millió dollár, azaz nagyjából 160 milliárd forint felett őrködik.

VI. Gunther szeszélyes természetnek tűnik. Ráunhatott a Miamiban található, 9 hálószobás és 8 fürdőszóbás tengerparti luxusvillájára, mivel a hírek szerint eladja az ingatlant. Ami egyébként egy közel ötezer négyzetméteres területen fekszik, és nem mellesleg Madonna egykori lakhelye volt.

Az utódot mindez nem hatotta meg: a ház kezelői szerint pontosan abban az szobában lakik, ami egykor az énekes hálószobája volt. Most pedig elpasszolná 30 millió dollárért, azaz közel tízmilliárd forintért.

Az ingatlan jól láthatóan nem jelent sokat VI Gunthernek; ez azért is lehet, mert a lakhelye Toscanában van. Ez amolyan víkendház.

A figyelmetekbe ajánljuk