Louis Vuitton  hangszóró
Ha már unalmasnak gondolnánk a Louis Vuitton táskáit, akkor jó lehetőséget biztosít az újításra a luxusmárka most bemutatott hangszórója.

A kütyü egyszerre próbálkozik meg minőségi eszközként és divatos kiegészítőként funkcionálni, amiről természetesen nem maradhatott le a telepakolt márkajelzés, hogy mindenki tudja, hogy egy Louis Vuitton darabról van szó.

Nevezetesen a Louis Vuitton Horizon Light Up hangszórójáról beszélünk, amely elsősorban a furcsa formája miatt járta be a sajtót. Sokan repülő csészealjat látnak benne, mások búgócsigát, de a megoldás valójában a vállalat nemrég kiadott Toupie táskája, amely a hangszórót is ihlette.

A nagyjából egykilós, 18*14 centis eszköz természetesen Bluetooth-képes, és a telemárkázott kinézetét még fokozták azzal, hogy bekapcsoláskor sem felejtsük el, miről van szó: egy óriási Louis Vuitton-felirat fogad minket.

Belülről egy háromhüvelykes mélynyomó és két darab 0,75 hüvelykes magassugárzó (tweeter) található. Három mikrofon, 30 watt teljesítmény és 89 decibel egyméteres körzetben. USB-C csatlakozóval töltődik, és a vállalat elmondása szerint egy töltés után 15 óráig is bírja a készülék.

A végére maradt a legjobb:

a július 31-től forgalomba kerülő Louis Vuitton Horizon Light Up bizarr, 2890 dollárba fog kerülni, ami nagyjából 880 ezer forintot jelent.


Related Articles Around the Web
A figyelmetekbe ajánljuk