Linda Blair kijelentette, nem fog részt venni a közelgő Ördögűző-trilógiában

Linda Blair kijelentette, nem fog részt venni a közelgő Ördögűző-trilógiában

Az 1973-as Az ördögűző főszereplője, Linda Blair azt állítja, hogy őt nem invitálták meg az új Ördögűző-trilógia körüli tárgyalásokra.


A hét elején jelentették be, hogy a Universal Pictures és a Peacock 400 millió dollárért megszerezte az új Ördögűző-trilógia jogait. A filmek rendezője David Gordon Green (Gyilkos Halloween), producere pedig a Blumhouse lesz. A történet az 1973-as filmklasszikus közvetlen folytatása lesz. Jó hír, hogy a zseniális Ellen Burstyn visszatér az anyuka, Chris szerepében. Emellett Leslie Odom Jr. is megerősítést nyert, hogy csatlakozik a stábhoz. Az ő karaktere keresi fel Chris-t, miután gyermekét megszállta egy entitás. Az új trilógia első része 2023. október 13-án kerül a mozikba.

A 73-as alkotás főszereplője Linda Blair pedig tweetelt a rajongóknak, akik azt kérdezték tőle, hogy a készülő Ördögűző-trilógiában is újra eljátssza-e a szerepét. Kifejtette, hogy nem vett részt az új filmek körüli tárgyalásokon. A színésznő azonban ezt követően kijelentette, hogy minden jót kíván azoknak, akik részt vesznek a történet folytatásában. Valamint azt is megjegyezte, hogy nagyra értékeli a film rajongóit, akik ennyire elkötelezettek.

A figyelmetekbe ajánljuk