jada pinket smith, willow smith és will smith

Will Smith lánya is megszólalt apja Oscar-pofozkodásáról

Az Oscaron történő botrány óta széleskörű kritika érte Will Smith-t erőszakos reakciója miatt mind a közönség, mind a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia részéről, nem beszélve a rengeteg kérdésről, Smith-gyerekekről és a helyzethez fűzött gondolataikról –ám úgy tűnt, Willow most készen áll a válaszadásra.


21 éves lány a Billboardnak adott interjót, ahol készülő lemezérő beszélt, a pop punk térhódításáról, de kitért édesapja pofonjára is.

a pofonra adott reakciójáról, amely szerinte "

Nem annyira rázott meg, mint a saját belső démonjaim. Úgy tekintek az egész családomra, mint különféle emberekre, és szeretem és elfogadom őket minden tettükért, az emberségükért

– magyarázta Willow, majd hozzátette, hogy a hírnevük és a helyzetünkkel kapcsolatos egyéb kiváltságok miatt emberi hibáikat olykor nem fogadják el a civilek.

Úgy érzi, hogy sztároktól és tőlük is elvárják, hogy úgy viselkedjenek, ami nem kedvez az egészséges emberi életnek és az őszinteségnek.

A színész pedig már többször is elfogadhatatlannak és megbocsáthatatlannak nevezte viselkedését. Mellesleg július végén egy újabb bocsánatkéréssel jelentkezett, amelyben arról tájékoztatta a rajongókat, hogy hajlandó beszélni Chris Rockkal, bármikor a komikus készen áll rá.

A figyelmetekbe ajánljuk