Most érdemes ünnepi ágytakarókat vásárolni! (x)

Most érdemes ünnepi ágytakarókat vásárolni! (x)

Varázsoljon ünnepi hangulatot otthonába és pihenjen idén decemberben karácsonyi ágyneművel, ideértve az ágytakarókat is. Akár a hagyományos színeket választja, mint a zöld és a piros, vagy a visszafogottabb stílust választja a fehér árnyalataival, a karácsonyi ágytakarók segítenek megteremteni a szezon hangulatát. A hazai internetes boltokban rengeteg ilyen kiegészítő közül válogathat, melyek hangulatosak és egyediek.


Fókuszban az ágytakarók

Az ünnepi ágynemű kiválasztásakor először gondolja át, milyen darabokra van szüksége, hogy a karácsonyi ágytakarók üde színfoltjai legyenek az otthonának. A színes paplanhuzatok szemet gyönyörködtető kiegészítői a hálószobának, míg a fehér ünnepi paplanok a tél megjelenését és hangulatát kölcsönzik. Az ágytakarók tetejére válasszon dekoratív párnahuzatokat vagy megfelelő ünnepi kiegészítőket.

Ha szereti a klasszikus karácsonyi ágytakarókat az ünnepi szezonban, válasszon megfelelő paplanhuzatot, takarót és ágyneműt piros és zöld tónusokban. Ezek az árnyalatok különösen meghitt hangulatot kölcsönöznek a hálószobának. Visszafogottabb színeket szeretne felfedezni? A fehér paplanhuzatok, paplanok és egyebek tiszta és fényes hangulatot biztosítanak személyes terének. Ráadásul könnyen illeszkednek a különböző árnyalatokhoz. Ha minimalista vonzerőt és színfoltokat szeretne hozzáadni a bútoraihoz, válasszon hímzett fehér ágyneműt, és akasszon fel fehér karácsonyi lámpát az ágy fölé. A monokróm tónusú karácsonyi paplanok és paplanhuzatok a szezon lejárta után is természetesnek tűnnek. Függetlenül attól, hogy melyik színt választja, ne feledje, hogy az ilyen ágyneműhuzat kényelmes módja annak, hogy az ágytakarókat összetartó megjelenéssel ruházza fel. Párosíthat még különböző ágyneműket a személyre szabott és eklektikus hatás érdekében.

Ünnepi hangulatban

Ha időben felkészíti otthonát a karácsonyra és az ünnepi hangulatba kerül, azonnal feldobhatja a otthonát az új dekorációval. Hagyományosan feldíszítjük karácsonyfáinkat és asztalainkat, de az utóbbi években egyre nagyobb tendencia tapasztalható afelé, hogy az emberek életük minden területére behozzák a karácsonyi díszítést, beleértve a pizsamát vagy az ágyneműt, illetve az ágytakarókat.

Ne felejtse el, hogy a kényelmes és stílusos paplangarnitúra évekig kitart, és már alig várja, hogy minden évben elővegye, és élvezhesse az ünnepeket.

Az ágytakarók sokoldalú választékában például a Flanell hóember mintával és összefogó szalaggal 120 x 150 méretben megvásárolható leginkább szürke színben. A polár takaró az eMAG.hu-n már 8500 forintos áron beszerezhető a gyermekek legnagyobb örömére. A pingvines és fa díszítésű ágyneművel megelevenedik a téli csodaország. Így tökéletes választás lehet az egész család számára.

Hogyan válasszunk párnahuzatot?

A párnahuzatokba érdemes beruházni, legalább annyit, ha nem többet, mint a lepedőbe vagy a fedőmatracba. Természetesen a luxus szempontjából a selyem párnahuzatok a legjobbak, amikért mélyen a pénztárcába kell nyúlni. Az eperfa selyem és más formái régóta bizonyítják, hogy jótékony hatással vannak a bőrre és a hajra, mivel csökkentik a ráncokat és a bőrre nehezedő nyomást. Még jobb, hogy közel sem olyan kivitelezhetetlenek, mint korábban, mivel sok márka kínál gépi mosást (bár a kézi mosást javasolják).

Az ünnepi hangulatnál maradva az ilyen garnitúra mellé válasszon bátran a sokoldalú ágytakarók közül.

Milyen ágytakarók közül érdemes választani?

A rövid válasz az lehetne, hogy amely minden szempontnak megfelel, vagy amiben kényelmesen érezzük magunkat. A karácsonyi ágytakarók közül lehet rénszarvasos, mikulásos, vagy éppen angyalos. Az ünnepi minták tárháza ezzel nem futott ki, de gondoljunk az eleganciára és kerüljük a giccs-hatást, igaz sokunknak pont ez tetszik.

A fentieket figyelembe véve, elmondhatjuk, hogy a hálószoba-belső kialakításában az ágytakarók nagyon sokat jelentenek és különleges megjelenést is adhatnak a bútorunknak vagy az adott helyiségnek.

A figyelmetekbe ajánljuk