Szegény párák.
Searchlight Pictures

Az Oscar-esélyes rendezőnek Jancsó Miklós remekműve az egyik kedvence

A Szegény Párák című mozi főszereplői nemrégiben elmondták, mely filmek ragadták meg őket a legjobban.


Nemsokára megjelenik a mozikban a Szegény Párák (ez a film nyerte el az idei Velencei Filmfesztivál Arany Oroszlán-díját), amely igen impozáns szereplőgárdával rendelkezik, ugyanis Emma Stone, Kathryn Hunter, Mark Ruffalo, és Willem Dafoe is feltűnik a produkcióban.

A színészeket a premieren természetesen szabályosan megrohamozták a sajtó képviselői, a Letterbox újságírója pedig egy izgalmas, mégis nehéz kérdést tett fel a színészeknek. Nevezetesen azt, hogy melyik a 4 kedvenc filmjük.

Ez is érdekelhet: 4 klasszikus film, ahol a színészek felülírták a szövegüket

Ez elsőre egy borzasztó egyszerű felvetésnek tűnik, azonban a művészek mindegyike alaposan megizzadt a válaszadás során.

A kihívást végül sikerült megoldani, a főszereplők pedig kifejezetten izgalmas mozikat választottak ki.

Mark Ruffalo az Édes élet, a 8 ½, a Totó, a hős, és a A Kedvenc című filmeket emelte ki, Willem Defoe a japán horrorfilmért, az Onibabáért, az Arcért, a Barry Lindonért, és a Szegény Párákért rajong, míg Emma Stone a Nagyvárosi fények, a Nap szépe, a A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője, és a Tűz van, babám! című produkciókat említette.

Külön érdekesség, hogy a film rendezője, Yorgos Lanthimos Jancsó MiklósCsillagosok, katonák elnevezésű remekművét emelte ki.

A Szegény Párák című filmet a várakozások szerint 2024. január 25-én mutatják be a magyar mozikban.


A figyelmetekbe ajánljuk