Kortárs műalkotások ihlette táskák készítésével telik a nyár a Mittersisters-nél
Keczeli Gábor

Végh Júlia festőművész és Mitter Anna Róza, a Mittersisters alapítója

Kortárs műalkotások ihlette táskák készítésével telik a nyár a Mittersisters-nél

Lehet-e jobb döntést hozni annál, mint mikor valami olyannal töltjük az időnket, amely többszörösen is hasznos a számunkra? A Mittersisters workshopjain úgy kapcsolódhatunk ki, hogy közben valami kézzel foghatót is létrehozunk, teszünk egy lépést a fenntarthatóság felé, és még kortrás művészekkel is megismerkedhetünk.


Keczeli Gábor

Magyarország első olyan márkája, amely kifejezetten táskakészítő workshopokra specializálódott, idén nyáron csavar egyet az eseményein: Az inspiráció forrása című Mittersisters worshopok május és augusztus között rendhagyó és változatos helyszíneken, műtermekben, kiállítóterekben, stúdiókban, valamint művészeti galériákban kapnak otthont. A programok folyamán az együttműködő művészekkel és alkotásaikkal találkozhatnak a résztvevők – mások mellett Végh Júliával, Szabó Eszterrel és Szőke Gáspárral.

Keczeli Gábor

Minden esemény két fő részből fog állni: egy tárlatvezetésből és magából a workshopból – de mivel mindegyik helyszín más lesz, így nem lesz két egyforma alkalom, és mindegyik egy kis extra meglepetést is tartogat majd a résztvevők számára. A tárlatvezetés után a táskakészítő workshop kötetlen, beszélgetős hangulatban zajlik, egy pohár pezsgő kíséretében.

Keczeli Gábor

A workshopsorozaton a Mittersisters ikonikus kistáskáját, a MINI-t készíthetik el a vendégek, amelyhez több száz színes bőrből és gyönyörű kellékekből válogathatnak. A workshopokat profi dizájnerek instruálják, így a kézügyesség miatt sem kell aggódni: a táskákat bárki képes elkészíteni a segítségükkel. A végeredmény pedig teljesen egyedi, garantáltan nincs még egy belőle a világon!

További részletek és a még foglalható alkalmak: itt.


A figyelmetekbe ajánljuk