Meryl Streep

6 fontos gondolat a ma 75 éves Meryl Streeptől

Ma ünnepli 75. születésnapját Meryl Streep háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő. Ennek apropóján pedig összegyűjtöttünk tőle hat inspiráló idézetet, amelyeket mindenkinek érdemes lehet megfogadni.


Szexiséghez erősen kapcsolódik a gógyi is

Az intelligencia nagyon vonzó egy nőben, egy bizonyos pontig. Mindannyian jól tudjuk, mikor jön el az a pont. De akárki akármit mond, akkor is együttesen a szexepil és az ész teszi valóban érdekessé a nőket.

Ez is érdekelhet: 4 + 1 film, ami bizonyítja, hogy Meryl Streep bármilyen akcentussal képes játszani

Az igazi boldogsághoz nem kellenek nagy dolgok

Az egyszerű dolgok tesznek igazán boldoggá: a szeretet, szex és az étel. Minden más – hatalom, befolyás, erő – csak arra jók, hogy elnyomják a valóban fontos dolgokat. Ameddig van mit enned és van hol aludnod, amíg megvannak az alapok, addig a boldogságot már nem olyan nehéz megtalálni.

Nem érdemes görcsösen mások elvárásainak megfelelni

Amint az ember elkezd foglalkozni azzal, hogy mit gondolnak róla mások, azonnal elfelejt önmaga lenni.

Fontos a csendes figyelem, amellyel megértjük a körülöttünk lévő embereket 

A hallgatás minden. A hallgatásról szól az egész. Én így gondolom. És ez alatt azt értem, hogy mielőtt dolgozol, miután dolgozol, miközben dolgozol, a gyerekeiddel, a férjeddel, a barátaiddal, az anyáddal, az apáddal, így tanulhatsz meg mindent.
Meryl Streep mosolyog

Shutterstock

Mennyire ismered a szülinapos színésznőt? Meryl Streep-rajongók, figyelem! Ez a kvíz nektek szól!

Higgyünk abban, hogy képesek vagyunk nagy dolgokra

Azt hiszem, a legfontosabb dolog az életben az, hogy bátran lépjünk előre. Merjünk kockáztatni, merjünk hibázni, merjünk tanulni, és soha ne hagyjuk abba a kísérletezést.

Az öregedés jó dolog, hiszen azt jelenti, hogy élsz

Szerencsésnek érzem magam az életemmel. Meg aztán vannak barátaim, akik már nem élnek, úgyhogy miért panaszkodnék az öregedés miatt?

A figyelmetekbe ajánljuk