Louis Vuitton x FIFA World Cup Qatar 2022
Louis Vuitton x FIFA World Cup Qatar 2022

A Louis Vuitton bemutatta a katari labdarúgó-világbajnokságra készült sporttáskáit

Az évek során a Louis Vuitton partnerséget kötött a világ legnagyobb sporteseményeivel, többek között a Forma 1-gyel, az NBA-vel és a FIFA-világbajnoksággal. A francia luxusdivatmárka 2010 óta biztosítja a labdarúgó-világbajnokság trófeájának utazóládáját, és a 2018-as tornára is egy különleges bőráru-kollekciót tervezett. Most bemutatták a 2022-es katari vébére készült sporttáskákat is.


A 2022-es FIFA-világbajnokságra a Louis Vuitton öt gyűjtői darabot készít fekete Taurillon bőrből. A különböző hordozási lehetőségeken a Maison emblematikus Damier motívumát domborítják a külső felületeken hullámzó mintázatban, amely a háló mozgását idézi a góllövéskor.

Louis Vuitton x FIFA World Cup Qatar 2022

A legújabb összeállításban olyan ikonok jelennek meg, mint a Keepall 50, a City Keepall és a Discovery Backpack, amelyek praktikus útitársként térnek vissza, nagy rekeszekkel, belső zsebekkel, valamint fekete fémbetétekkel ékesített, állítható pántokkal.

A Keepall 50 táskák öt, futballcipő alakú alsó szegecset és Louis Vuitton bélyegzővel ellátott bőrcímkéket is tartalmaznak, amelyek a futballbajnokság jelvényeihez hasonlóan vannak kialakítva.

A Louis Vuitton Fifa World Cup 2022 kollekció már kapható a kiválasztott Louis Vuitton üzletekben és online.

(Hypebeast)

A figyelmetekbe ajánljuk