Ördög Nóra

Mi a közös Ördög Nórában, Balogh Petyában és a Mintaapák gyermeksztárjaiban? (x)

Közeledik a nyári szünet, az ismert celebritások is már tervezik gyermekük programját, hogy élményekkel teli legyen a nyár. Vajon hol töltik a nyarat az ismertebb családok gyermekei?


A hosszú nyári szünet próbára teszi az influencerek szervezőkészségét is. Ráadásul nehéz a forgatások, szereplések, egyéb munkák között lavírozva a gyerekeknek izgalmas tábort találni, amelyet ők is szeretnek. Folyton a mobiltelefon, tablet és laptop közelében vannak, játszanak, chatelnek, és social mediát is használnak. Sok szülő rájött már, hogy nem érdemes korlátozni a gyermek digitális eszközökön töltött idejét a nyáron, inkább tanulják meg tudatosan, magabiztosan használni ezeket az eszközöket. Többek között ezért számos ismert szülő dönt amellett, hogy gyermeke digitális témakörben induló táborba menjen. Úgy gondolják, hogy ott végre megtanulhat jól bánni ezekkel az eszközökkel és az általa kedvelt témakörök segítségével élményteli módon új ismereteket szerez.

Minecraft, Roblox, videó és fotó tartalmak készítése, digitális grafika, robotika, programozás is várja a gyerekeket annál a táboroztatónál, amelyet Ördög Nóra is választott gyermekeinek. Sőt Magyar Olívia, Vida Bálint és Vághy Vivien, a Mintaapák gyereksztárjai is a Logiscoolban táboroznak majd idén nyáron. Többen e gyerekek közül év közben is a Logiscool kurzusaira járnak. Bánki Csani, más néven Csani Csenöl, az ismert gyermek influencer is az iskola programozó kurzusainak lelkes látogatója. A közismert személyiségek közül sok szülő, többek között Balogh Petya, a Cápa, gyermekei is megfordultak már a Logiscoolban.

A Logiscool táborairól bővebb információt ezen az oldalon találtok, ahol rögtön regisztrálhattok ti is.

A figyelmetekbe ajánljuk