Részlet az Emily Párizsban című sorozatból.
Netflix

Emily és a Vajákok: 5 decemberben érkező Netflix-sorozat, amit nem szabad kihagynod!

Nemsokára itt a karácsony, és amint megszokhattuk, a különböző streaming-szolgáltatók izgalmasabbnál izgalmasabb szériákkal jelentkeznek. Ennek apropóján az alábbi cikkben öt olyan decemberben érkező Netflix-sorozatot mutatunk be, amit nem szabad kihagynod!


Hot Skull

Megjelenés: 2022. december 2.

A Netflixen egyre több olyan nemzetközi, nem angol nyelvű produkció mutatkozik be, ami képes globális sikerré válni. Decemberben érkezik a Hot Skull, egy új török sci-fi, amelyre igaz lehet az előbbi állítás.

A sorozat egy olyan világban játszódik, amelyet egy súlyos és kegyetlen járvány ráz meg. A történet középpontjában a vírusra látszólag immunis Murat áll, aki egy biztonságos zónából kilépve Isztambulban próbálja megkeresni a rejtélyes immunitásának titkát.

Emily Párizsban (3. évad)

Megjelenés: December 21.

Az Emily Párizsban újabb 10 epizóddal tér vissza a karácsony előtti héten.

A Netlflix szerint erre számíthatunk a következő etaptól:

Egy évvel azután, hogy Chicagóból Párizsba költözött álmai munkája miatt, Emily az élete minden területén döntő válaszúthoz érkezik. Két nagyon különböző ösvény előtt állva Emilynek el kell döntenie, hogy pontosan kihez hűséges, és hogy ezek a döntések mit jelentenek a franciaországi jövőjére nézve, miközben továbbra is elmerül a kalandokban és a meglepő fordulatokban, amelyeket a párizsi élet nyújt.

Persze, ha aggódsz, hogy az Emily Párizsban 3. évada lesz az utolsó, megnyugodhatsz, hiszen már bejelentették, hogy a széria kap egy negyedik felvonást is.

Ez is érdekelhet: A 7 legjobb film, amit érdemes megnézned a Netflix ajánlatából

Vaják: A vér eredete

Megjelenés: December 25.

Vajon hogyan jött létre a legelső Vaják? A Witcher-univerzum új sorozata erre a kérdésre keresi a választ.

A Vér eredete 1200 évvel az alapsorozat eseményei előtt játszódik, és az első Vaják megteremtését, valamint a sokat emlegetett Szférák Együttállásához vezető eseményeket mutatja be.

A főszerepekben Sophia Brown, Michelle Yeoh, Minnie Driver, Laurence O'Fuarain és Lenny Henry látható.

Treason

Netflix

Megjelenés: December 26.

Charlie Cox Daredevilje már nem a Netflixen fut, miután a Disney idén év elején visszaszerezte a jogokat. Cox ettől függetlenül visszatér egy másik Netflix-produkcióban, egy új brit politikai thriller formájában, amely december 26-án debütál.

Az öt epizódból álló minisorozatban egy MI6-ügynök fényes jövőjét követhetjük nyomon, amely éles fordulatot vesz, miután egy orosz kémmel való találkozás arra kényszeríti a férfit, hogy megkérdőjelezze az egész életét.

Cox mellett Oona Chaplin, Olga Kurylenko, Ciaran Hinds és Tracy Ifeachor is feltűnik a sorozatban.

The Glory (1. évad)

Megjelenés: December 30.

A 2022. decemberében a Netflixre érkező új koreai drámák közül Kim Eun-sook írónő új sorozatát várják talán a legtöbben.

Íme a hivatalos logline az új sorozathoz, amelyben Song Hye-kyo, Lee Do-hyun és Lim Ji-yeon szerepel:

Egy fájdalomtól és erőszaktól jellemzett gyermekkor után egy nő egy gondosan megtervezett bosszútervbe kezd.

A figyelmetekbe ajánljuk