Vilmos herceg és Katalin hercegné
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Katalin hercegné a BAFTA-n debütált mint Wales hercegnője

Vasárnap Katalin hercegné egy Alexander McQueen ruhában érkezett a BAFTA-díj átadó ünnepségére Vilmos herceg oldalán, aki 2010 óta a szervezet elnöke.


Vasárnap este Katalin hercegné és Vilmos herceg mint walesi hercegi pár debütált a BAFTA vörös szőnyegén. A londoni Royal Albert Hallban megrendezett díjátadó alkalmából Katalin egy fehér, félvállas Alexander McQueen ruhát stilizált újra.

Ha tovább olvasnál: Diána nagyon büszke lenne Katalin hercegnére

Ugyanezt a ruhát viselte a 2019-es BAFTA-díjátadón is. A megjelenését ezúttal egy pár fekete estélyi kesztyűvel és statement arany fülbevalóval frissítette.

Az elmúlt néhány évben Katalin a vörös szőnyeges eseményeket arra használta, hogy a fenntarthatóságot népszerűsítse.

Ez is érdekelhet: Ezt lehet tudni Katalin hercegné rejtélyes sebhelyéről

Katalin hercegn\u00e9 a BAFTA-n

Fotó: Fotó: Chris Jackson/Getty Images

A 2020-as BAFTA vörös szőnyegén például ugyanazt a fehér-arany Alexander McQueen-ruhát viselte, mint amit egy 2012-es malajziai állami vacsorán, 2022 decemberében pedig az Earthshot-díj ünnepségén vett részt egy élénkzöld ruhában, amelyet egy online platformról bérelt.

Vilmos 2010 óta a BAFTA elnöke, így ő és Katalin rendszeresen megjelennek a vörös szőnyegen, a 2011-es esküvőjük óta a legtöbb évben együtt vesznek részt a rendezvényen.

Ezen az estén 2020 óta először tértek vissza az eseményre. A világjárvány miatt 2021-ben virtuális ceremóniát tartottak, 2022-ben pedig Vilmos mondott beszédet virtuálisan, de a pár „napirendi összeütközés" miatt nem vett részt az eseményen.

Forrás: Vanity Fair


A figyelmetekbe ajánljuk