Olivia Newton-John és John Travolta a Grease című filmben.
Paramount Pictures

Így búcsúzott John Travolta Olivia Newton-Johntól – közel 5 évtizeden át voltak barátok

Olivia Newton-John tegnap hunyt el a mellrákkal vívott többéves küzdelme után. A legendás színésznőről rokonai, illetve barátai is megemlékeztek.


John Travolta, aki a Grease című filmben Olivia Newton-John szerelmét, Dannyt alakította, tegnap délután búcsúzott egykori barátjától és kollégájától egy érzelmes Instagram-poszt formájában.

Drága Oliviám, te mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Annyira szeretlek. Találkozunk majd az út végén, és újra együtt leszünk mindannyian. A tiéd vagyok az első pillanattól kezdve, hogy megláttalak, és örökre! A te Dannyd, a te Johnod!

– írta Travolta.

Travolta és Newton-John a film 1978-as bemutatója óta szoros barátok voltak, sőt, 2019-ben újra összeálltak egy Grease-nosztaligiára. Newton-John az Instagramon osztott meg egy kulisszák mögötti fotót, amelyen ketten kézen fogva, régi ruháikban láthatók.

Newton-John férje, John Easterling tegnap erősítette meg a színésznő halálhírét a Facebook- és az Instagram-oldalán:

Dame Olivia Newton-John (73) ma reggel békésen hunyt el dél-kaliforniai farmján, családja és barátai körében. Kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ezekben a nagyon nehéz időkben.

Olivia Newton-John 1992 óta küzdött a rákkal. Abban az évben diagnosztizálták először a betegséget, majd 2019-ben – több mint két évtizeddel azután, hogy meggyógyult – ismét egy rossz indulatú daganatot fedeztek fel nála.

A betegséggel kapcsolatos tapasztalatai miatt a sztár Hollywoodon és a zeneiparon kívül élete nagy részét a rákkutatásért való kiállásnak és az adománygyűjtésnek szentelte, az ausztráliai Melbourne-ben működő Olivia Newton-John Rák Wellness és Kutatóközpontján és Olivia Newton-John Alapítványán keresztül.

Forrás: GoodHouseKeeping


A figyelmetekbe ajánljuk