Jane Fonda.

Jane Fonda jó úton jár a gyógyulás felé: „A legjobb születésnapi ajándék"

Jane Fonda nemrég hozta nyilvánosságra, hogy gyógyulóban van, és abbahagyhatja a kemoterápiás kezelést.


A kétszeres Oscar-díjas színésznő és klímatudatossági aktivista a „Legjobb születésnapi ajándék!!!" című blogbejegyzésében többek között ezt írja:

Múlt héten közölte velem az onkológusom, hogy a rákom remisszióban van, és abbahagyhatom a kemoterápiát. Olyan áldottnak, olyan szerencsésnek érzem magam. Köszönöm mindenkinek, aki imádkozott és pozitív gondolatokat küldött felém. Biztos vagyok benne, hogy ez is szerepet játszott a jó hírben. Különösen boldog vagyok, mert míg az első 4 kemoterápiás kezelésem viszonylag könnyű volt , csak néhány napig voltam fáradt, az utolsó kemoterápiás kezelés kemény volt és 2 hétig tartott, ami megnehezítette, hogy bármit is elérjek. A hatások éppen akkor múltak el, amikor Washingtonba mentem az első élő, személyes Fire Drill Fridays -gyűlésre.

Ez is érdekelhet: Jane Fonda: „Nem igazán zavar, hogy közelebb állok a halálhoz"

Fonda szeptemberben hozta nyilvánosságra, hogy non-Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak nála, és hogy hat hónapon keresztül kemoterápiás kezeléseken fog részt venni.

Ez egy nagyon jól kezelhető rák. Az emberek 80 százaléka túléli, úgyhogy nagyon szerencsésnek érzem magam

– írta akkor.

A színésznő december 21-én lesz 85 éves.

A blogbejegyzésében Fonda arról is beszámol, hogy a közelmúltban milyen erőfeszítéseket tett a fosszilis tüzelőanyag-projektek gyorsított ütemezésére irányuló javaslatok ellen.

Forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk