Spielberg, Cameron, Del Toro

James Cameron, Guillermo del Toro és Steven Spielberg is ebbe a titkos klubba jár

Mint nemrég kiderült, James Cameron, Guillermo del Toro és Steven Spielberg legjobb barátok, és ez azt is magában foglalja, hogy egymás filmjeit is rendszeresen kritikával illetik. Sőt, állítólag van egy titkos, privát filmklubjuk is.


A CinemaBlendnek adott interjú során a régóta várt Avatar: A víz útja kapcsán a sztárok, Jamie Flatters és Bailey Bass (akik Neteyam és Tsireya szerepét alakítják) elárulták, hogy James Cameron, Steven Spielberg és Guillermo del Toro között szinte testvéri kapcsolat van.

Bár nem feltétlenül titkolják barátságukat a nagyközönség előtt, Flatters szerint az elismert alkotótrió egy „titkos filmklubban" is benne van.

Ez is érdekelhet: Ezt gondolja ma James Cameron az általa rendezett Terminátor-filmről

Amikor megkérdezték, hogy Cameron milyen jegyzeteket kapott a kollégáitól a legutóbbi, Pandorára tett kiruccanásról, Flatters így válaszolt:

Erről nem tudok semmit, de azt tudom, hogy Guillermo del Toro, Jim és Spielberg egy titkos filmklubot tartanak fenn. Ők barátok. Meglátogatják a forgatásokat, és kreatív ötletekről beszélgetnek. Szóval amíg ezek a fickók elégedettek a filmmel, addig minden csodálatos.

Egy biztos, mi egyszer mindenképp belesnénk az egyik ilyen találkozóra!

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk