II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg

Ezért kuncogott II. Erzsébet királynő Fülöp herceggel az elhíresült fotón

Mindig remekül mulattak.


A Buckingham-palota szeptember 8-án, csütörtökön közleményben jelentette be a tragikus hírt, hogy II. Erzsébet királynő skóciai rezidenciáján, Balmoralban elhunyt.

A bejelentés óta a világ minden tájáról özönlenek a néhai uralkodó iránti tisztelgések, számos politikai vezető és vallási személyiség küldte részvétnyilvánítását a királyi családnak. A közösségi médiát is elárasztották a kedves tisztelgések, amelyek II. Erzsébet királynő hetvenéves királyi szolgálatára emlékeznek, és sokan kellemes történeteket idéznek fel Őfelségéről és férjéről, Fülöp hercegről.

A királyi pár mindig nagyon profi volt a nyilvánosság előtt, de olykor ők sem tudták palástolni érzelmeiket, akár csak egy 2003-as eseményen, ahol jó ízűen kacarásztak együtt.

A királynő éppen a windsori kastélyba tartott, amikor a férje megtréfálta. Fülöp beöltözött a királyi testőrség felszerelésébe, amihez természetesen a piros egyenruha és a medvebőr sapka is tartozott.

Chris Young - PA Images

Chris Young fotós részletezte, hogy az édes pillanat egy kis színfalak mögötti baleset eredménye volt. A BBC-nek elmondta, hogy egy méhraj zavarta meg az eseményt, és kénytelenek voltak egy királyi méhész segítségét igénybe venni, hogy a vendégek és a királyi családtagok biztonságban legyenek.

A királynő és Fülöp herceg közötti egyedülálló pillanatot felidézve Young elmondta:

Néhány vendég bizonytalan volt, hogy megmozduljon-e, de végül mindenki visszavonulót fújt. Felismertem, hogy ez egy emberi pillanat volt. A királynő kacagott, mint egy kislány, és a herceg is nagyon jóizűen nevetett.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk