Részlet a Dirty Dancing című filmből.
Vestron Pictures

Ezért kell ennyit várni a Dirty Dancing második részére

Jennifer Grey egy interjúban nemrégiben kifejtette, miért tart ilyen sokáig a Dirty Dancing 2. forgatása.


Grey a 2009-ben elhunyt Patrick Swayze mellett szerepelt az eredeti Dirty Dancingben, a film pedig azonnal klasszikussá vált, a filmzenéje pedig minden valamire való buliban felcsendül. Második rész azonban nem készült a moziból, de Grey már évek óta beszél egy lehetséges folytatásról.

A Good Morning Americának adott interjújában most a színésznő kifejtette, miért is tart ilyen sokáig a projekt kivitelezése.

Jelenleg nem határoztunk semmilyen dátumot, mert tényleg valamit jót akarunk összehozni Patrick tiszteletére, illetve a rajongók filmhez fűződő kapcsolatának tiszteletére. Ha újra megcsinálod ezt a filmet, akkor annak jónak kell lennie. Ez határozottan megtörténik. Nagyon izgatott vagyok, hogy ezt mondhatom. Ez olyasvalami, amit nem vagyok hajlandó megcsinálni, hacsak nem tökéletes, szóval mindent megteszek, hogy tiszteletben tartsuk az eredeti filmet

– fejtette ki Grey.

Ez is érdekelhet: Elő a tánccipőkkel! Minden, amit a Dirty Dancing folytatásáról tudunk

Ugyan a fentebbi interjúban sem hangzott el konkrét céldátum,de a rajongók legalább abban biztosak lehetnek, hogy valamikor biztosan elkészül a mozi. Sőt nagyon úgy tűnik, hogy Grey nemcsak producerként tér vissza, hanem ismét belebújik Baby karakterének bőrébe.

Néhány információmorzsa azonban már kitudódott a mozival kapcsolatban: a Dirty Dancing 2 egy önálló történet lesz, amelyben Baby, valamint a Kellerman család többi tagja is szerepel. Egy ideig arró is szó volt, hogy Harry Styles is benne lesz a projektben, ám egészen idáig senki nem erősítette meg ezt az információt.

Emellett Jonathatn Levi a fim rendezője megerősítette, hogy a történet Kellerman üdülőhelyén játszódik majd az 1990-es években. Grey újra eljátssza Baby szerepét, aki visszatér Kellermanékhez, hogy elgondolkodjon a Johnnyval folyó románcán. Levine elmondta, hogy a filmben egy új fiatal pár is szerepel majd, akik Babyhez és Johnnyhoz hasonlóan az üdülőhelyen szeretnek egymásba.

Fontos megjegyezni, hogy Grey már korábban kijelentette, hogy Swayze szerepét senki nem fogja átvenni, az ő karaktere maximum visszaemlékezések formájában jelenik majd meg a moziban.

A színésznő egy korábbi interjúban azt mondta, hogy a forgatás várhatóan 2023 tavaszán kezdődik, azonban a legutóbbi megjegyzései arra utalhatnak, hogy a munkálatok még tovább csúsznak.

Forrás: ScreenRant


A figyelmetekbe ajánljuk